Case study

Kelkoo

“De Tradedoubler tracking stelt ons in staat om onze klanten effectievere merchandising te bieden en van specialistische ROI benchmark informatie te voorzien in hun eigen retailsegmenten."

Pierre Chappaz,
CEO, Kelkoo
Demo

Media Toolbox voor Publishers - demo

Tradedoubler
Media Toolbox voor Publishers

Media Toolbox voor Publishers is een door Tradedoubler gehoste online management tool gericht op portals en sites die veel traffic generen en die werken met verschillende adverteerders.

Optimalisatie partnerships

Met deze oplossing is het mogelijk om het gedrag van de site bezoekers te meten en te analyseren, op de portal en op de website van de adverteerders. We meten alles van impressie tot en met het verkochte product en zelfs de herhalingsaankopen (indien gewenst).

Het voordeel hiervan is dat men een duidelijk overzicht en kennis krijgt van de kwaliteit van de site bezoeker en toegevoegde waarde die men geeft aan de adverteerder en partner. Tradedoubler als onafhankelijke derde meetpartij garandeert een betrouwbaar resultaat.

Comleet beheer over uw advertentieruimte

Media Toolbox voor Publishers geeft een comleet beheer over uw advertentieruimte, aangezien het zowel het management van de adverteerders, advertenties, implementaties, links, statistieken en administratie omvat.

Tradedoubler Media Toolbox is ontwikkeld om:

  • De omzetmogelijkheden te verhogen
  • Real time gedetailleerde statistieken en rapporten te leveren
  • Als derde onafhankelijke meetpartij te fungeren, waardoor traffic integriteit verzekerd is
  • Lange termijn relaties op te bouwen met klanten


Media Toolbox for Publishers fact sheet
Contact