Case study

Looksmart

"Dankzij de gedetailleerde resultaat gerichte statistieken van de resultaten in het Tradedoubler systeem, kan Looksmart zien welke toegevoegde waarde zij leveren aan hun advertisers. De belangrijkste cijfers zijn klikratio, conversieratio en gegenereerde verkoopwaarde.”

LookSmarkt Ltd (NASDAQ)

Tradedoubler Advertiser Partnership

Door middel van samenwerkingsverbanden met topadverteerder, werkt Tradedoubler er hard aan om u traffic te bezorgen en uw online advertentieruimte in te vullen om zo de inkomsten van uw website te maximaliseren.

De marktplaats voor alle topadverteerders

Honderden zeer bekende merken en duizenden verschillende online advertising kansen vanuit Europa worden nu aangeboden op één plek. Het salesteam van Tradedoubler werkt er continu aan om de beste deals met de topadverteerders te sluiten.

Customised deals

Op basis van aspecten zoals doelstellingen, site performance, inhoud, doelgroep, etc, zullen de accountmanagers van Tradedoubler ervoor zorgen dat u de beste deals krijgt met de hoogste commissies volgens verschillende commissiestructuren die bij u businessmodel passen.

Makkelijk te beheren en professionele hulp

Op het platform kunt u real time statistieken opvragen over de bestaande deals en het biedt u de mogelijkheid om uw verdiensten in de gaten te houden, maar helpt u ook om weloverwogen beslissingen te nemen. Tradedoubler kan overweg met alle soorten advertentieformaten en grafische elementen en u heeft de mogelijkheid om links te plaatsen in nieuwsbrieven, keywords en in e-mails.

Tradedoubler beheert het hele betalingsproces en betaalt u direct op uw (post-)bankrekening uit.

Maximaliseer uw inkomsten

Als Europa’s grootste aanbieder van tools voor online marketing en sales activiteiten, biedt Tradedoubler u een reeks van voordelen aan om uw advertentieruimte op de juiste wijze te exploiteren:
  • Aanzienlijke advertentie-inkomsten
  • Contact with hundreds of advertisers
  • Beheer van alle advertising deals op één plek
  • Onderhandel met adverteerders over speciale aanbiedingen
  • Een makkelijk en betrouwbaar systeem met real time transactiestatistieken
  • Doorlopende update van nieuwe aanbiedingen en campagnes


Websites in meerdere landen
Contact