Case study

Carat

"The cooperation with Tradedoubler broadens Carat Net’s offering and increases their revenue streams. Carat Net’s clients are able to improve their results through efficient tools for online marketing and sales"

Carat Net ItalyDemo

MEDIA TOOLBOX VOOR AGENCIES

MEDIA TOOLBOX VOOR AGENCIES

Mede op basis van de uitstekende feedback van onze premium publishers en advertisers, hebben we de Media Toolbox voor Agencies ontwikkeld. De Media Toolbox is een online marketing management tool voor het tonen en meten van advertenties, administratie, management en optimalisatie van campagnes en lange termijn partnerships. Dankzij de Media Toolbox heeft een media agency een compleet beeld van het gehele traject vanaf de eerste impressie tot aan de (herhalings)aankoop, inclusief gedetailleerde productinformatie.

Eenvoudig en gebruikersvriendelijk beheer van alle online campagnes van klanten in één interface.

De Media Toolbox heeft een efficiënte en makkelijk te gebruiken interface, die aanzienlijke kostenvoordelen oplevert en flexibele prijsstrategieën mogelijk maakt. Omdat het beheer webbased is en dus niet softwarematig, is de technische integratie zeer eenvoudig. Bovendien wordt het technische beheer ook lokaal ondersteund, over heel Europa.


Kostenvoordeel en verbeterde resultaten met ingebouwde ROI focus

De Media Toolbox is ontworpen om bedrijven de meest effectieve tool te geven voor het administreren en managen van advertising, direct marketing en verkoopcampagnes.
  • Beheren en coördineren van online activiteiten
  • Complete online “brand control”
  • Real time rapporten en gedetailleerde statistieken
  • Continue campagne optimalisatie
  • Managen van planners en partners
  • Efficiënter omgaan met beschikbare middelen

Eindelijk is er dé tool voor agencies om alle online marketing activiteiten van klanten te volgen, marketen, verkopen en ondersteunen.

De Toolbox zorgt voor een toename van zowel de opbrengsten als de winstgevendheid voor alle betrokken partijen.

Agency fact sheet
Contact