Case study

Dell

"Performancebased marketing is een zeer kostenefficiënt middel om onze afzet te verhogen en is inmiddels een strategisch onderdeel van onze marketing mix geworden."

Scott Houchin,
Demand Generation Director, Dell Europe
Demo

Media Toolbox voor Advertisers - demo

Tradedoubler
Media Toolbox voor Advertisers

Media Toolbox voor Advertisers is een door Tradedoubler gehoste online marketing tool, gericht op bedrijven met verschillende partners en online brands. Deze technologische oplossingen stellen bedrijven in staat om hun online advertising, marketing en sales activiteiten te managen, controleren en evalueren ten behoeve van de verhoging van de omzet.

Één systeem voor alle activiteiten.

Alle marketing activiteiten kunnen in een systeem worden samengebracht: campagne management, partner management, email marketing, key word marketing, website optimalisatie, etc.

Met de kennis van de resultaten van de verschillende partners, realtime op aanvraag, is het mogelijk om de effectiviteit van de sales en marketing kanalen te verhogen. Daarnaast is het mogelijk om de klantenacquisitie- en marketingkosten te verlagen . Dit systeem meet in detail het gedrag en activiteiten van de bezoekers van verschillende campagnes en/of partners voor een of meerdere merken/producten van uw organisatie.

De opzet van het systeem is eenvoudig en kan gemakkelijk worden geïntegreerd in een bestaand managementsysteem zonder enige technische toepassing, daar er geen software hoeft te worden geïnstalleerd.

Optimaliseer tijd en kostenuitgaven

Tradedoubler Media Toolbox zorgt er voor dat tijd en middelen efficiënt worden gebruikt. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee:
  • Verhoog omzet en creëer meerwaarde in alle activiteiten
  • Verlaag kosten voor klantenacquisitie
  • Verhoog custom loyality door nauwere samenwerking met partners
  • Beslissingen worden gemaakt op basis van feiten en real time data uit gedetailleerde rapportages
  • Gebruik één systeem voor het op zetten van activiteiten, het meten en het vergelijken van alle resultaten

Op maat gemaakte oplossingen

Het is mogelijk om een door Tradedoubler op maat gemaakte oplossing te verkrijgen, gebaseerd op uw wensen zoals op maat gemaakte rapportages en toegang voor de verschillende personen binnen uw organisatie.

Contact